Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) on myöntänyt Iftin-seuralle kolmevuotisen rahoituksen Terveyttä naisille -hankkeeseen. Hankkeen tavoitteena on parantaa maahanmuuttajaäitien terveyttä sekä lisätä heidän terveys- ja hyvinvointitietoutta sekä sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmän tuntemusta. Toiminta sisältää kuukausittaisia koulutuksia terveyteen liittyvistä teemoista, viikoittaisia vertaistukiryhmätapaamisia sekä matalan kynnyksen liikuntaa. Hankkeen kautta on mahdollista saada myös yksilöllistä ohjausta esimerkiksi terveyden digipalveluihin, seulontakutsuihin, hoitoon hakeutumiseen tai hoito-ohjeisiin liittyen. 

Terveyttä naisille -hanke rekrytoi! 

Hanke kaipaa hankekoordinaattorin työpariksi iloista ja terveyden edistämisestä innostunutta hanketyöntekijää vuoden 2023 loppuun saakka! Työt saa aloittaa mahdollisimman pian ja sijaisuus jatkuu mahdollisesti myös vuonna 2024. 

Hanketyöntekijän tehtäviä ovat hankeen toiminnan suunnittelu ja toteutus, yhteistyö hankkeen yhteistyökumppaneiden sekä muiden toimijoiden kanssa sekä viestintä. Tehtävä vaatii hyvät kohtaamis- ja yhteistyötaidot, näppärät IT-taidot ja avoimen mielen. Katsomme eduksi soveltuvan toisen asteen tutkinnon (sosiaali- ja terveysalan tutkinto), kohderyhmän tuntemuksen, somalin ja arabian kielen osaamisen.
 
Työ on kokoaikatyö (37,5 h/ vk) ja sitä on osittain mahdollista tehdä etänä. Palkkaus 2600 e/kk.
 
Lisätiedot arkisin klo 8-15.30 hankekoordinaattori Anniina Haapa-aho (anniina.haapa@gmail.com, puh. 040 5254 391).
Hakemukset ja CV 12.2 klo 16.00 mennessä sähköpostitse anniina.haapa@gmail.com